![]() |

|
||||||
| Yönetim Kurulundan Duyurular D.K duyuru önemlidir |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Üye No: 1534
Tecrübe Puanı: 100 ![]() |
hayirli aksamlar arkadaslar ben bu ara icler yogunlugundan fazla zamanim olmuyor ilerleyen gÜn icerisinde tekrar hizli paylasimla devam edecem salicakla kalin saygi ve sevgiler: Bmw ci: ![]()
![]() ![]() _|\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/|_ \<>\▼▼▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼▼/<>/ |<>|▼▼▼▼ /¯¯¯¯¯\ ▼▼▼▼|<>| |<>|▼▼▼ YILMAZ ▼▼▼|<>| /______/\/\/\/\/\_______\ )»» >GONUL_SAYFAM< ««( \¯¯¯¯¯¯\/\/\/\/\/¯¯¯¯¯¯¯/ \<>\▼▼▼▼▼\/▼▼▼▼▼/<>/ /<>/▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼\<>\ |<>|▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼|<>| \<>\▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼▼||▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼||▼▼▼/<>/ ¯\<>\▼||▼/<>/¯ ¯\-»| |«-/¯ ▼ |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
D.K ONUR ÜYESİ
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Üye No: 18109
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işlerinin yoğun olması güzel tabi.. ![]() en kısa zaman da senı aktif bir şekilde aramızda görmek dileği ile..
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Üye No: 10742
Tecrübe Puanı: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İşlerini yoluna koydun mu paylaşıma tam gaz devam..
LÜTFEN SORUNLARINIZI FORUMDA SORALIM,HERKES FAYDALANSIN, PM İLE SORUNLAR CEVAPLANMIYACAKTIR... 1) Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol, 2) Şefkat ve merhamette güneş gibi ol, 3) Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol, 4) Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol, 5) Tevazu ve alçak gönüllükte toprak gibi ol, 6) Hoşgörüde deniz gibi ol, 7) Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| doslar, forum, slm, tüm, Özürdiliyerek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|