Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 08 Haziran 2010 Salı günü, saat 14:00'te Turgut Özal Bulvarı Aydınlıkevler Ankara adresinde yapılmış ve aşağıdaki gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanmıştır.
1. Şirketimiz Ana Sözleşmesi'nin "Toplantıya Davet, Yetersayı" başlıklı 21. maddesinin 6ncı fıkrasının (g) bendi uyarınca; Invitel Holdings A/S'nin uluslararası toptan satış fonksiyonunu teşkil eden Invitel International AG ve iştirakleri ile AT-Invitel GmbH, Invitel International Hungary Kft ve S.C. EuroWeb Romania S.A. şirketlerinin (müştereken "Invitel International") tüm hisselerinin Şirketimiz tarafından satın alınması hususu;
2. Şirketimizin 2010 yılında gerçekleştireceği her türlü şirket satın alımlarının her birisi için ayrı ayrı geçerli olmak üzere 300.000.000 (üçyüzmilyon) Euro'ya kadar Yönetim Kurulu'nun ve/veya Yönetim Kurulu tarafından yetkilendirilecek kişi/kişilerin görevlendirilmesi hususu;
3. Söz konusu satın alımlarla ilgili olarak, gerektiğinde özel amaçlı şirket(ler) kurma yetkisinin Yönetim Kurulu'na verilmesi hususu;
görüşülerek onaylanmıştır.
Genel Kurul toplantı tutanağı ve hazirun cetveli aşağıda yer almaktadır.