![]() |

|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Üye No: 10742
Tecrübe Puanı: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yavaş yavaş içine ettiğimizi düşündüğünüz bir forumda sizinde girmenize gerek kalmadı, Sizi eleştirinizden dolayı BAN lamıyorum, Fikrinizi söylerken seçtiğiniz nazik kelimenizden dolayı. Şahsınızın ne bu foruma nede sizin düşüncenizeki dostlarımıza ihtiyaca vardır.. Sizi ücretli serverınızla, ve diğer forumlarınızla başbaşa bırakıyorum, Buranın olmaması sizin için nasıl olsa bir anlam ifade etmiyor. ALLAH yolunuzu açık etsin diyorum. Konunun nedenini merak edenler 542. mesaja bakabilirler: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o halde biz sizi daha fazla tutmayalım: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
LÜTFEN SORUNLARINIZI FORUMDA SORALIM,HERKES FAYDALANSIN, PM İLE SORUNLAR CEVAPLANMIYACAKTIR... 1) Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol, 2) Şefkat ve merhamette güneş gibi ol, 3) Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol, 4) Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol, 5) Tevazu ve alçak gönüllükte toprak gibi ol, 6) Hoşgörüde deniz gibi ol, 7) Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. Konu AKHİSARLI tarafından (20-03-10 Saat 11:09 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|