![]() |

|
||||||
| Forum Duyuruları Buradan Takip Edebilrsiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Usta
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Üye No: 13916
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
sn degerlı dostlarım zip atmadan önce bır öncekı zipinizi LÜTFEN sılın ve yenısını öyle atın forumumuz degışık amaçlı bır buyuk forumdur eskı zipler forumda çogaldıkca forum makanızması dönmuyor ve forum kasıyor ben elımden geldıgınce silmeye çalışıyorum fakat forumun buyuklugunden yetışemıyorum bu konu hepimizi ilgilendırıyor bunları sılerken çogu konuyu foruma eklıyemıyorum zaman bakımından sadece ziplerın öncekılerını sılelım mesaj kalmak kaydıyla yoksa ben silerken aceleyle mesajıda sılebılırım ve bu arkadaşımın mesaj sayısı duşebılır bu yuzden herkez kendı yenı ekledıgı bölumdekı kendı eskı zipini sılse sorun kalmıyacak herkeze sevgıler saygılar @usb |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderators
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Üye No: 7243
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
İki gün önce bende birkaç konuda rasladım,uyarılarda bulunuyoruz ama görüyorum ki pek dikkate alınmıyor..Lütfen konuları eklemeden önce ekliyeceğimiz linkler kırık olup olmadığını kontrol edelim arkadaşlar..Kardeşimin de dediği gibi açılan konulara bakmaktan kontrol etmekten bazen konu açamıyoruz..Hepimiz dikkat edersek ortada düzeltilmesi gereken bir sorun kalmaz... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
EkiplerAmiri
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Üye No: 3
Tecrübe Puanı: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet iki ustamda haklı modluk süpermodluk konu açıp gitmek değildir. Forumu çöplüge çevirmemektir. Lütfen uyarları dikkate alalım kırık link ve eski işe yaramayacak eklentileri silelim mesala kanal listeleri geçen gördün sildim 2007nin işimize yaramaz bu konuda duyarlı olalım sitemizi boşuna yormayalım
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|