![]() |

|
||||||
| Forum Duyuruları Buradan Takip Edebilrsiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
DREAMBOX DESTEK - SUPPORT
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Üye No: 29829
Tecrübe Puanı: 100 ![]() |
Merhaba arkadaşlar... Evet dediğim gibi forumumuza teşekkür botunu kurabilirim ama ilk önce sizin görüşlerinizi almak istiyorum bu teşekkür butonu özellikle gizli içeriklerde çok iyi oluyor ve bir sürü spamdan kurtulmuş oluruz bunu yaparsak gereksiz teşekkür yazılarından vs herkes teşekkür butonu kullanır. Saygılarımla... MERAKLI1
Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin. DREAMBOX DESTEK - SUPPORT TEAM I LOVE DREAMBOX [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] DREAMBOX Site's Click Here Plase Visit. (SİTELERİMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ) Konu cilginyurekli tarafından (27-05-10 Saat 22:21 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Üye No: 1534
Tecrübe Puanı: 100 ![]() |
slm benim icin uygundur diyer arkadaslar uygun görürlerse olsun derim
![]() ![]() _|\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/|_ \<>\▼▼▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼▼/<>/ |<>|▼▼▼▼ /¯¯¯¯¯\ ▼▼▼▼|<>| |<>|▼▼▼ YILMAZ ▼▼▼|<>| /______/\/\/\/\/\_______\ )»» >GONUL_SAYFAM< ««( \¯¯¯¯¯¯\/\/\/\/\/¯¯¯¯¯¯¯/ \<>\▼▼▼▼▼\/▼▼▼▼▼/<>/ /<>/▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼\<>\ |<>|▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼|<>| \<>\▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼▼||▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼||▼▼▼/<>/ ¯\<>\▼||▼/<>/¯ ¯\-»| |«-/¯ ▼ |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Üye No: 10742
Tecrübe Puanı: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla linki görmek için bazı üyelere teşekkür veya sağol demek o kadar zor ve ağrına gidiyor ki sağol demek yerine abuk subuk harfler, kelimeler yazmayı daha mantıklı görüyorlar...Verilen emeğe bile saygısı olmıyan üyeler ne yazık ki görünürde az da değil...Armudu soyup altın tepsidede sunsak gene yaranamıcağımız bir gerçek... Kısacası Teşekkür butonu olsa olur olmasada olur, ama şunu bilelim bunu TIKLAMAK bile üyelere o kadar zor geliyor ki....link nerede neden göremiyorum, neden açılmadı vs. soruların arkasıda kesilmez...Bazı sitelerde bu gibi olayları sık sık gördüğüm için bu konuda bilgim var.
LÜTFEN SORUNLARINIZI FORUMDA SORALIM,HERKES FAYDALANSIN, PM İLE SORUNLAR CEVAPLANMIYACAKTIR... 1) Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol, 2) Şefkat ve merhamette güneş gibi ol, 3) Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol, 4) Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol, 5) Tevazu ve alçak gönüllükte toprak gibi ol, 6) Hoşgörüde deniz gibi ol, 7) Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
V.I.P. ÜYE
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Üye No: 2898
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
bence iyi olur..ayrıca hide özelliğide kurulması gerekir ayrıca istatistikler çok geniş ana sayfayı açıyor..onun biraz daha daraltılması gerekir |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Üye No: 10742
Tecrübe Puanı: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
İstatistik olayı iyi oldu bende arkadaşıma katılıyorum biraz geni olduğu için forumdan taşma yapıyor, sanırım diğer arkadaşlarda durum aynı...
LÜTFEN SORUNLARINIZI FORUMDA SORALIM,HERKES FAYDALANSIN, PM İLE SORUNLAR CEVAPLANMIYACAKTIR... 1) Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol, 2) Şefkat ve merhamette güneş gibi ol, 3) Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol, 4) Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol, 5) Tevazu ve alçak gönüllükte toprak gibi ol, 6) Hoşgörüde deniz gibi ol, 7) Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
DESTEK KITASI
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Üye No: 19934
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
haklısın ama genede belli başlı kişiler haricinde yorum yapanda yokki...aslında butonu koymak farketmiyor bence....diğer üye arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırırız o kadar...yinede üst yönetimin kararına saygı duyarım.....
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|