Digikalp.com Forum

Digikalp.com Forum "Türkiye'nin Digital Kalbine Hoşgeldiniz" /// Kısacası Aradığınız Herşey... Uydu Cihazları,Next,Dreambox,Goldmaster,Yumatu,Ücretsiz Serverlar,Onlinefilmizle,Onlinediziizle > »»-(¯`•.•´¯)-> HABER MERKEZİ<-(¯`•.•´¯)-«« > DİGİKALP HABER MERKEZİ > Eğitim Dünyamızdan haberler

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-07-10, 16:51 PM   #1 (permalink)
Co-Administrator

ALP ER TUNGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 100
ALP ER TUNGA is just really niceALP ER TUNGA is just really nice
Haber Eğitim sistemimizin 'vahim' hali!

Eğitim sistemimizin 'vahim' hali!

Niğde'de bir yerel televizyon muhabirinin yaptığı sokak röportajlarında üniversite öğrencileri sorulara öyle cevaplar verdi ki...

Niğde Televizyonu muhabiri Yakup Sağlam'ın gerçekleştirdiği sokak röportajlarında tarihteki yerini alan Hitler'in hala birçok insan tarafından yaşıyormuş gibi algılandığını gözler önüne serdi.
Muhabirin; "Almanya Cumhurbaşkanı Hitler, 'Ordumuzu güçlendirip İsrail'e savaş açacağım' yönünde açıklama yaptı. Sizce savaş çıkarsa Türkiye nasıl bir tavır sergilemeli" yönündeki sorusuna üniversite öğrencileri birbirinden ilginç cevaplar verdi.
Niğde Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi öğrencileri ile yapılan sokak röportajlarında, öğrencilerin büyük bir bölümü savaş yanlısı olmadıklarını ve Türkiye'nin olası bir savaşa katılmaması gerektiğini ve konuşarak masada çözüm bulunması gerektiğini savunurken, bazı öğrenciler Almanya'nın yanında yer alınması gerektiğini söyledi.
Bazı öğrenciler ise, "Neden bunu Türkiye daha önce düşünmedi" yönünde cevap verdi.

Ağacın kurdu kendi içinde olunca yapacaklar azalır.içimizde kendi hayatını düşünen VATAN'sızlar oldukca. Bu VATAN için canını BAYRAK için kanını veren yine TÜRK olacaktır
ALP ER TUNGA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
eğitim sistemimizin 'vahim' hali!

Seçenekler
Stil