![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Gemini-4.30 ÖZEL BACKUP [CCcam-2.0.7 & Mgcamd-1.29]-(23.02.2008) . Bu imageyi yüklediğinizde cihazınız ister klon olsa bile Blue Panel açıktır.Herkes yükleyebilir. . Bu Yedeği Yüklediğinizde ; . Dreambox cihazınızın Menüsü Türkçe Olacak. . Teletex Türkçe Olacak . Özel olarak hazırladığım mükemmel setting (Hazır Kanal Listesi) Yüklü olacak.Bu gün güncellendi. . 1-Turksat(42E) 2-Hotbird(13E) 3-EutelsatW3(7’E) 4-Astra (19.2E) . Aşağıdaki gibi ![]() . Alt Yazı İle Film İzlemek İçin ; Drtic 2.2 Türkçe yüklü olacak. . Yeni HackSatKey Downloader v8 kurulu olacak ve tüm emu ile açılan kanallar açılmış olacak. . TurkeyForum Alt yazı indirme Plugini yüklü olacak. . CCcam Server Kullanıcıları için CCcam paylaşımından gelen kartları takip etmeleri için CCcam Info 1.00 Plugini yüklü olacak. . Sarı tuşla bu menüleri görebilirsiniz. . Aşağıdaki gibi. ![]() . [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . CCcam2.0.5 kullanan arkadaşlar kendi server bilgileri olan CCcam.cfg dosyasını var/etc kalsörüne atmaları yeterlidir. . Mgcamd-1.29 kullanan arkadaşlar da kendi bilgileri olan mg_cfg dosyasını var/ke ys içerisine atmaları yeterlidir. . NOT: Backupu Flash Wizard la yükleyiniz. . Önemli: ADUL T kanallar gizlenmiştir.Açmak için Herhangi bir kanal üzerindeyken kumandadan OK+Mavi tuş+Menü+Çıkan pencereden Ebeveyn kilidini devreden çıkarı seçin ve şifre olarak 0312 yi girin Uydular bölümünde ADUL T yazısı gelecektir |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Forum Leader
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Üye No: 1
Tecrübe Puanı: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FREE TUŞUNU TIKLAYIP GÜVENLİK KODUNU YAZIN ENTER BASIN
KİM DEMİŞ SON OSMANLI DİYE HER TÜRK YİĞİDİN İÇİNDE BİR OSMANLI YATIYOR \|// ( @ @) ╔══ooO═══(-)════-═╗ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ╚═══════════Ooo═-═╝ |__|__| || || ooO Ooo |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Üye No: 4737
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
EkiplerAmiri
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Üye No: 3
Tecrübe Puanı: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emege saygı varr dostum niye olmasın güzel şeyler yapmısınız bizde burda yayınladık bu arada sizin bu çalışmlarınızı sitemizde paylaşmanızı bekliyorz
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Üye
Üye No: 4669
sayin ustatlar* buguzel calismayi bizlerle paylastigin icin tesekkurler. buguzel backupù indidim ve yukledim benim uydu siralam sizinkiyle ayni olmadigi icin hazir kanallar ister istemez siliniyor benim uydu siralam soyle turksat*astra*hordbird*eutelw3 * astra 19.haric hesini yeniden yukledim ok sadece astra olmuyor ve ya uyduyu bulannamadi yazisigeliyo (yani hicbir frakansla kilitlenemediyaziyor)neyapmam gerekiyorki yukleme yapayim.cihazim 500s(cin mali) yardimin icin simdiden tesekkurler*saygilar kolaygelsin. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Üye
Üye No: 5470
Alıntı:
Nemesis-3.3 CCcam-2.0.9 & Mgcamd-1.30a . ![]() . Sadece CCcam ve Mgcamd kullananlar Bu backupu Yükleyebilirler. . Gbox eklemedim çünkü 2.0.9 baya yer kaplıyor.Ayrıca özel Skin de var backupta. . Bu backupu yüklediğinizde Menü ve Teletex Türkçe olacak. . Backupa 4 uydu eklenmiştir. Türksat+Hotbird+Eutelsatw3+Astra19*2 . Uydu ve buket sıralamaları aşağıdaki gibidir. . . Kanal sıralamalarınız yan yana olacaktır.Aşağıdaki gibi. . . Bu gün verile Emulatör CCcam-2.0.9 kurulu olacaktır. . ![]() . Mgcamd-1.30a kurulu olacaktır. . ![]() . Army Trust Rack Skini kurulu olacak. Ayrıca Skin üzerinde Hür Forum Piconu olacak.Her kanal değişiminde Piconu görebilirsiniz.Aşağıdaki gibi. . ![]() . Bu backupu yüklediğinizde Sarı tuş eklentilerinde Hacksat Key Downloader v8*CCcam info v1.1*Altyazı indirme Plugini*Drtic-2.2 Türkçe*Luxsat key downloader*Gazete haberleri Spor Haberleri ve Hava durumunu gösteren Plugin kurulu olacak. . CCcamkullanan arkadaşlar kendi dosyaları olan CCcam.cfg dosyasını var/etc klasörüne yüklemelrei yerelidir. . Mgcamd kullanan arkadaşlar da Kendi bilgileri olan mg_cfg dosyasını var/keys içine yüklemeleri yeterlidir. . [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|