Orijinalini görmek için tıklayınız : Gemini-4.30 ÖZEL BACKUP [CCcam-2.0.7 & Mgcamd-1.29]-(23.02.2008)
feritdoc
25-02-08, 04:47 AM
Gemini-4.30 ÖZEL BACKUP [CCcam-2.0.7 & Mgcamd-1.29]-(23.02.2008)
.
Bu imageyi yüklediğinizde cihazınız ister klon olsa bile Blue Panel açıktır.Herkes yükleyebilir.
.
Bu Yedeği Yüklediğinizde ;
.
Dreambox cihazınızın Menüsü Türkçe Olacak.
.
Teletex Türkçe Olacak
.
Özel olarak hazırladığım mükemmel setting (Hazır Kanal Listesi) Yüklü olacak.Bu gün güncellendi.
.
1-Turksat(42E) 2-Hotbird(13E) 3-EutelsatW3(7’E) 4-Astra (19.2E)
.
Aşağıdaki gibi
[Only Registered Users Can See Links]
.
Alt Yazı İle Film İzlemek İçin ; Drtic 2.2 Türkçe yüklü olacak.
.
Yeni HackSatKey Downloader v8 kurulu olacak ve tüm emu ile açılan kanallar açılmış olacak.
.
TurkeyForum Alt yazı indirme Plugini yüklü olacak.
.
CCcam Server Kullanıcıları için CCcam paylaşımından gelen kartları takip etmeleri için CCcam Info 1.00 Plugini yüklü olacak.
.
Sarı tuşla bu menüleri görebilirsiniz.
.
Aşağıdaki gibi.
.
BACKUPU YÜKLE ([Only Registered Users Can See Links] .kayacan.rar.html)
.
CCcam2.0.5 kullanan arkadaşlar kendi server bilgileri olan CCcam.cfg dosyasını var/etc kalsörüne atmaları yeterlidir.
.
Mgcamd-1.29 kullanan arkadaşlar da kendi bilgileri olan mg_cfg dosyasını var/ke ys içerisine atmaları yeterlidir.
.
NOT: Backupu Flash Wizard la yükleyiniz.
.
Önemli: ADUL T kanallar gizlenmiştir.Açmak için Herhangi bir kanal üzerindeyken kumandadan OK+Mavi tuş+Menü+Çıkan pencereden Ebeveyn kilidini devreden çıkarı seçin ve şifre olarak 0312 yi girin Uydular bölümünde ADUL T yazısı gelecektir
sezaicceylan
11-04-08, 14:25 PM
neden yukleyemıyoruz
FREE TUŞUNU TIKLAYIP GÜVENLİK KODUNU YAZIN ENTER BASIN
kayacan
08-05-08, 02:21 AM
Gemini-4.30 ÖZEL BACKUP [CCcam-2.0.7 & Mgcamd-1.29]-(23.02.2008)
.
Bu imageyi yüklediğinizde cihazınız ister klon olsa bile Blue Panel açıktır.Herkes yükleyebilir.
.
Bu Yedeği Yüklediğinizde ;
.
Dreambox cihazınızın Menüsü Türkçe Olacak.
.
Teletex Türkçe Olacak
.
Özel olarak hazırladığım mükemmel setting (Hazır Kanal Listesi) Yüklü olacak.Bu gün güncellendi.
.
1-Turksat(42E) 2-Hotbird(13E) 3-EutelsatW3(7’E) 4-Astra (19.2E)
.
Aşağıdaki gibi
.
Alt Yazı İle Film İzlemek İçin ; Drtic 2.2 Türkçe yüklü olacak.
.
Yeni HackSatKey Downloader v8 kurulu olacak ve tüm emu ile açılan kanallar açılmış olacak.
.
TurkeyForum Alt yazı indirme Plugini yüklü olacak.
.
CCcam Server Kullanıcıları için CCcam paylaşımından gelen kartları takip etmeleri için CCcam Info 1.00 Plugini yüklü olacak.
.
Sarı tuşla bu menüleri görebilirsiniz.
.
Aşağıdaki gibi.
.
BACKUPU YÜKLE ([Only Registered Users Can See Links] .kayacan.rar.html)
.
CCcam2.0.5 kullanan arkadaşlar kendi server bilgileri olan CCcam.cfg dosyasını var/etc kalsörüne atmaları yeterlidir.
.
Mgcamd-1.29 kullanan arkadaşlar da kendi bilgileri olan mg_cfg dosyasını var/ke ys içerisine atmaları yeterlidir.
.
NOT: Backupu Flash Wizard la yükleyiniz.
.
Önemli: ADUL T kanallar gizlenmiştir.Açmak için Herhangi bir kanal üzerindeyken kumandadan OK+Mavi tuş+Menü+Çıkan pencereden Ebeveyn kilidini devreden çıkarı seçin ve şifre olarak 0312 yi girin Uydular bölümünde ADUL T yazısı gelecektir
Bravo arkadaşım.Kendi backupun gibi vermişsin helal sana.Resimleri editleyip diğer yerleri neden değiştirmediniz acaba.Demekki emeğe saygı bu kadar oluyor.kutlarım sizi.
cilginyurekli
08-05-08, 20:47 PM
emege saygı varr dostum niye olmasın güzel şeyler yapmısınız bizde burda yayınladık
bu arada sizin bu çalışmlarınızı sitemizde paylaşmanızı bekliyorz
kemerkayali
12-05-08, 00:51 AM
sayin ustatlar*
buguzel calismayi bizlerle paylastigin icin tesekkurler.
buguzel backupù indidim ve yukledim benim uydu siralam sizinkiyle ayni olmadigi icin hazir kanallar ister istemez siliniyor benim uydu siralam soyle turksat*astra*hordbird*eutelw3 * astra 19.haric hesini yeniden yukledim ok sadece astra olmuyor ve ya uyduyu bulannamadi yazisigeliyo (yani hicbir frakansla kilitlenemediyaziyor)neyapmam gerekiyorki yukleme yapayim.cihazim 500s(cin mali) yardimin icin simdiden tesekkurler*saygilar kolaygelsin.
yergun_002
12-05-08, 21:02 PM
ama kayacan ustadan alıntıdır diye not düşmek daha iyi olmaz mı bende bir yerde unutmuştum hala mahçubum emeğe saygı lütfen zaten kimin tarafından hazırlandığı belli teşekürler kayacan usta
emege saygı varr dostum niye olmasın güzel şeyler yapmısınız bizde burda yayınladık
bu arada sizin bu çalışmlarınızı sitemizde paylaşmanızı bekliyorz
buyurun paylaşalım.kayacan ustaya teşekkürler.
Nemesis-3.3 CCcam-2.0.9 & Mgcamd-1.30a
.
.
Sadece CCcam ve Mgcamd kullananlar Bu backupu Yükleyebilirler.
.
Gbox eklemedim çünkü 2.0.9 baya yer kaplıyor.Ayrıca özel Skin de var backupta.
.
Bu backupu yüklediğinizde Menü ve Teletex Türkçe olacak.
.
Backupa 4 uydu eklenmiştir. Türksat+Hotbird+Eutelsatw3+Astra19*2
.
Uydu ve buket sıralamaları aşağıdaki gibidir.
.
.
Kanal sıralamalarınız yan yana olacaktır.Aşağıdaki gibi.
.
.
Bu gün verile Emulatör CCcam-2.0.9 kurulu olacaktır.
.
.
Mgcamd-1.30a kurulu olacaktır.
.
.
Army Trust Rack Skini kurulu olacak. Ayrıca Skin üzerinde Hür Forum Piconu olacak.Her kanal değişiminde Piconu görebilirsiniz.Aşağıdaki gibi.
.
.
Bu backupu yüklediğinizde Sarı tuş eklentilerinde Hacksat Key Downloader v8*CCcam info v1.1*Altyazı indirme Plugini*Drtic-2.2 Türkçe*Luxsat key downloader*Gazete haberleri Spor Haberleri ve Hava durumunu gösteren Plugin kurulu olacak.
.
CCcamkullanan arkadaşlar kendi dosyaları olan CCcam.cfg dosyasını var/etc klasörüne yüklemelrei yerelidir.
.
Mgcamd kullanan arkadaşlar da Kendi bilgileri olan mg_cfg dosyasını var/keys içine yüklemeleri yeterlidir.
.
BACKUPU YÜKLE ([Only Registered Users Can See Links])
cilginyurekli
24-05-08, 21:32 PM
tşkler kardeşim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.