PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gemini-4.30 ÖZEL BACKUP [CCcam-2.0.7 & Mgcamd-1.29]-(23.02.2008)

feritdoc
25-02-08, 04:47 AM
Gemini-4.30 ÖZEL BACKUP [CCcam-2.0.7 & Mgcamd-1.29]-(23.02.2008)
.
Bu imageyi yüklediğinizde cihazınız ister klon olsa bile Blue Panel açıktır.Herkes yükleyebilir.
.
Bu Yedeği Yüklediğinizde ;
.
Dreambox cihazınızın Menüsü Türkçe Olacak.
.
Teletex Türkçe Olacak
.
Özel olarak hazırladığım mükemmel setting (Hazır Kanal Listesi) Yüklü olacak.Bu gün güncellendi.
.
1-Turksat(42E) 2-Hotbird(13E) 3-EutelsatW3(7’E) 4-Astra (19.2E)
.
Aşağıdaki gibi
[Only Registered Users Can See Links]
.
Alt Yazı İle Film İzlemek İçin ; Drtic 2.2 Türkçe yüklü olacak.
.
Yeni HackSatKey Downloader v8 kurulu olacak ve tüm emu ile açılan kanallar açılmış olacak.
.
TurkeyForum Alt yazı indirme Plugini yüklü olacak.
.
CCcam Server Kullanıcıları için CCcam paylaşımından gelen kartları takip etmeleri için CCcam Info 1.00 Plugini yüklü olacak.
.
Sarı tuşla bu menüleri görebilirsiniz.
.
Aşağıdaki gibi.
.
BACKUPU YÜKLE ([Only Registered Users Can See Links] .kayacan.rar.html)
.
CCcam2.0.5 kullanan arkadaşlar kendi server bilgileri olan CCcam.cfg dosyasını var/etc kalsörüne atmaları yeterlidir.
.
Mgcamd-1.29 kullanan arkadaşlar da kendi bilgileri olan mg_cfg dosyasını var/ke ys içerisine atmaları yeterlidir.
.
NOT: Backupu Flash Wizard la yükleyiniz.
.
Önemli: ADUL T kanallar gizlenmiştir.Açmak için Herhangi bir kanal üzerindeyken kumandadan OK+Mavi tuş+Menü+Çıkan pencereden Ebeveyn kilidini devreden çıkarı seçin ve şifre olarak 0312 yi girin Uydular bölümünde ADUL T yazısı gelecektir

sezaicceylan
11-04-08, 14:25 PM
neden yukleyemıyoruz

digimy
11-04-08, 15:10 PM
FREE TUŞUNU TIKLAYIP GÜVENLİK KODUNU YAZIN ENTER BASIN

kayacan
08-05-08, 02:21 AM
Gemini-4.30 ÖZEL BACKUP [CCcam-2.0.7 & Mgcamd-1.29]-(23.02.2008)
.
Bu imageyi yüklediğinizde cihazınız ister klon olsa bile Blue Panel açıktır.Herkes yükleyebilir.
.
Bu Yedeği Yüklediğinizde ;
.
Dreambox cihazınızın Menüsü Türkçe Olacak.
.
Teletex Türkçe Olacak
.
Özel olarak hazırladığım mükemmel setting (Hazır Kanal Listesi) Yüklü olacak.Bu gün güncellendi.
.
1-Turksat(42E) 2-Hotbird(13E) 3-EutelsatW3(7’E) 4-Astra (19.2E)
.
Aşağıdaki gibi
.
Alt Yazı İle Film İzlemek İçin ; Drtic 2.2 Türkçe yüklü olacak.
.
Yeni HackSatKey Downloader v8 kurulu olacak ve tüm emu ile açılan kanallar açılmış olacak.
.
TurkeyForum Alt yazı indirme Plugini yüklü olacak.
.
CCcam Server Kullanıcıları için CCcam paylaşımından gelen kartları takip etmeleri için CCcam Info 1.00 Plugini yüklü olacak.
.
Sarı tuşla bu menüleri görebilirsiniz.
.
Aşağıdaki gibi.
.
BACKUPU YÜKLE ([Only Registered Users Can See Links] .kayacan.rar.html)
.
CCcam2.0.5 kullanan arkadaşlar kendi server bilgileri olan CCcam.cfg dosyasını var/etc kalsörüne atmaları yeterlidir.
.
Mgcamd-1.29 kullanan arkadaşlar da kendi bilgileri olan mg_cfg dosyasını var/ke ys içerisine atmaları yeterlidir.
.
NOT: Backupu Flash Wizard la yükleyiniz.
.
Önemli: ADUL T kanallar gizlenmiştir.Açmak için Herhangi bir kanal üzerindeyken kumandadan OK+Mavi tuş+Menü+Çıkan pencereden Ebeveyn kilidini devreden çıkarı seçin ve şifre olarak 0312 yi girin Uydular bölümünde ADUL T yazısı gelecektir

Bravo arkadaşım.Kendi backupun gibi vermişsin helal sana.Resimleri editleyip diğer yerleri neden değiştirmediniz acaba.Demekki emeğe saygı bu kadar oluyor.kutlarım sizi.

cilginyurekli
08-05-08, 20:47 PM
emege saygı varr dostum niye olmasın güzel şeyler yapmısınız bizde burda yayınladık

bu arada sizin bu çalışmlarınızı sitemizde paylaşmanızı bekliyorz

kemerkayali
12-05-08, 00:51 AM
sayin ustatlar*
buguzel calismayi bizlerle paylastigin icin tesekkurler.
buguzel backupù indidim ve yukledim benim uydu siralam sizinkiyle ayni olmadigi icin hazir kanallar ister istemez siliniyor benim uydu siralam soyle turksat*astra*hordbird*eutelw3 * astra 19.haric hesini yeniden yukledim ok sadece astra olmuyor ve ya uyduyu bulannamadi yazisigeliyo (yani hicbir frakansla kilitlenemediyaziyor)neyapmam gerekiyorki yukleme yapayim.cihazim 500s(cin mali) yardimin icin simdiden tesekkurler*saygilar kolaygelsin.

yergun_002
12-05-08, 21:02 PM
ama kayacan ustadan alıntıdır diye not düşmek daha iyi olmaz mı bende bir yerde unutmuştum hala mahçubum emeğe saygı lütfen zaten kimin tarafından hazırlandığı belli teşekürler kayacan usta

DREAMM
24-05-08, 21:12 PM
emege saygı varr dostum niye olmasın güzel şeyler yapmısınız bizde burda yayınladık

bu arada sizin bu çalışmlarınızı sitemizde paylaşmanızı bekliyorz

buyurun paylaşalım.kayacan ustaya teşekkürler.

Nemesis-3.3 CCcam-2.0.9 & Mgcamd-1.30a
.
.
Sadece CCcam ve Mgcamd kullananlar Bu backupu Yükleyebilirler.
.
Gbox eklemedim çünkü 2.0.9 baya yer kaplıyor.Ayrıca özel Skin de var backupta.
.
Bu backupu yüklediğinizde Menü ve Teletex Türkçe olacak.
.
Backupa 4 uydu eklenmiştir. Türksat+Hotbird+Eutelsatw3+Astra19*2
.
Uydu ve buket sıralamaları aşağıdaki gibidir.
.
.
Kanal sıralamalarınız yan yana olacaktır.Aşağıdaki gibi.
.
.
Bu gün verile Emulatör CCcam-2.0.9 kurulu olacaktır.
.
.
Mgcamd-1.30a kurulu olacaktır.
.
.
Army Trust Rack Skini kurulu olacak. Ayrıca Skin üzerinde Hür Forum Piconu olacak.Her kanal değişiminde Piconu görebilirsiniz.Aşağıdaki gibi.
.
.
Bu backupu yüklediğinizde Sarı tuş eklentilerinde Hacksat Key Downloader v8*CCcam info v1.1*Altyazı indirme Plugini*Drtic-2.2 Türkçe*Luxsat key downloader*Gazete haberleri Spor Haberleri ve Hava durumunu gösteren Plugin kurulu olacak.
.
CCcamkullanan arkadaşlar kendi dosyaları olan CCcam.cfg dosyasını var/etc klasörüne yüklemelrei yerelidir.
.
Mgcamd kullanan arkadaşlar da Kendi bilgileri olan mg_cfg dosyasını var/keys içine yüklemeleri yeterlidir.
.
BACKUPU YÜKLE ([Only Registered Users Can See Links])

cilginyurekli
24-05-08, 21:32 PM
tşkler kardeşim